Netwerk
Nieuw Rotterdam

Do good and feel good!

Ook jij kunt een helpende hand aan andere mensen bieden.

Wij geloven dat jongeren dé oplossing zijn voor een Rotterdamse samenleving waarin wordt omgezien naar eenzame en kwetsbare mensen.

Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerennetwerk dat hulp en netwerk biedt aan kwetsbare en eenzame Rotterdammers. Dit doen we door jongeren te inspireren, activeren en hulpactiviteiten te faciliteren.  Samen maken we de stad mooier en daar worden wij enthousiast van! Jij ook? Wil je vrijwilliger worden? Heb je hulp nodig? Zoek je contact namens een school of bedrijf? Check snel de buttons hierboven, en klik op de knop die bij jou past. 

Eerstvolgende groepsactiviteiten

Geen evenementen gevonden!

Netwerk Nieuw Rotterdam in Cijfers

Sinds september 2017 hebben wij:

Vrijwilligerts
Projecten
Hulpactiviteiten
1
Vrijwilligersuren
Mensen geholpen

Word ook Vrijwilligert bij Netwerk Nieuw Rotterdam

Schrijf je vandaag nog in

profiel-fotos-pauline

Ik hou van Rotterdam en de mensen die daar wonen. Zelf doe ik sinds ik heel jong ben vrijwilligerswerk. Dit vind ik zo fantastisch dat ik ook andere jongeren de kans wil geven om iets voor een ander te betekenen.

Pauline Calmez-Budding
Oprichter Netwerk Nieuw Rotterdam
Foto 15-09-18 09 48 07

Wat iets kleins betekend voor jou, kan iets groots betekenen voor een ander. Vrijwilligerswerk is leuk en gezellig, en daarbij ontwikkel ik ook nog sociale vaardigheden!

Abigail
Vrijwilliger
cropped-logo-full-1

Doe jij ook mee? Samen kunnen we een verschil maken in jouw straat, je buurt en je stad. We kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Netwerk Nieuw Rotterdam