Dagtrip Zeilen op Zee

Dit is een unieke kans! We mogen mee zeilen met het schip ‘De Eendracht’

Let op, ALLEEN AANMELDEN ALS JE IN HET BEZIT BENT VAN EEN GELDIG IDENTITEITSBEWIJS EN JE OOK ÉCHT BESCHIKBAAR BENT

ZONDAG 6 AUGUSTUS: WE GAAN 9:45 AAN BOORD VAN HET SCHIP. JE BENT OM 19;00 WEER TERUG IN DE HAVEN.

DAGTOCHT ZEILEN VANUIT ROTTERDAM

Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Maak jij onze groep compleet?

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

PROGRAMMA

Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Eenmaal terug in de haven kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

DIT IS INBEGREPEN

  • Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
  • Lunch
  • Snack
  • Een verrassingsdiner
  • Onbeperkt koffie, thee en fruit

The Dagtocht Zeilen 6 augustus ticket sales has ended!

Datum

06 aug 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 19:00