Datum

11 apr 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Doing Good Meeting: Speak Up! — Meld je aan bij Annelore via 0615235328 —

Speak Up! 

— Aanmelden gaat niet via de website. Meld je aan bij Annelore 0615235328 —

Deze Doing Good Meeting hebben we het over rechtvaardigheid. Speak Up! gaat over het op de juiste manier gebruiken van je stem. Durf jij voor iemand op te komen die het zelf niet kan of durft? En gebaseerd waarop bepaal je dan of iets rechtvaardig is? Is dat een gevoel, een rationele afweging, een afspraak die we met elkaar maken?
Yasin Yaylali, is docent, presentator en inspirator. Hij helpt ons richting te bepalen en ons te inspireren om op te komen voor de mensen om ons heen.

En over je stem laten horen gesproken: Om de stem van Mirdjo kun je niet heen! Zij gaat rechtstreeks naar je hart, onder je huid met haar rauwe, soulvolle, en authentieke stemgeluid.
Bij Mirdjo voel je dat ze zingt om gehoord te worden, dat ze een verhaal heeft om te delen. Dus kom! En luister! En sta jezelf kippenvel toe.

Doing Good Meetings zijn laagdrempelige bijeenkomsten om leeftijdsgenoten te ontmoeten, te luisteren of met elkaar in gesprek te gaan. Een veilige plek om jezelf te zijn en te genieten van mooie optredens, een hapje & drankje achteraf in Café Dox!
We kijken ernaar uit je te ontvangen in Café Dox op 11 april om 19.45.