Datum

18 dec 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kerstactie 2021

Ook dit jaar sluiten we af met een spetterende Kerstactie waarbij we zoveel mogelijk Rotterdammers blij maken en een fijne Kerst wensen.

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is de Kerstactie verplaatst van vrijdagavond naar zaterdag overdag.   

We verzamelen tussen 10 en 12 uur (afhankelijk van je beschikbaarheid) in onze sfeervolle Kersttuin aan de Piekstraat. Wij zorgen voor iets lekker warms. Je gaat vervolgens met je groepje naar een plek in Rotterdam: bv spelletjes doen met daklozen, op visite bij vluchtelingengezinnen, uitdeelacties op staart, muziek maken in de stad. Na afloop kom je terug voor een kopje warme chocolademelk en een verrassing. De eerste groep is bezig van 10 tot 15 uur, de tweede van 11 tot 16 en de laatste van 12 tot 17 uur.

Deze dag wil je echt niet missen, een enorm feel good event waar je zelf ook helemaal blij en vrolijk van wordt.

SCHRIJF JE NU IN WANT VOL=VOL

We proberen je in te delen bij activiteit met jouw favoriete doelgroep. Geef dus jouw top 3 doelgroep door! Dit kan in het vakje opmerkingen. 

  1. ouderen
  2. vluchtelingen
  3. daklozen (18+)
  4. mensen met een verstandelijke beperking
  5. het maakt mij niet, ik ben voor alle doelgroepen beschikbaar

Als je met iemand samen in het groepje wilt, schrijf dan de naam van die persoon in het vakje opmerkingen. Maar zorg wel dat die ander zich ook zelf inschrijft. En omdat we ook lekker gaan eten met elkaar, willen we graag je dieetwensen weten: geen, vega, hallal, anders….

Dus geef door:

  • 1. voorkeur doelgroep
  • 2. dieet
  • 3. eventueel of je met iemand samen in het groepje wil

Dresscode: Lekker warm met jouw allermooiste kersttrui/muts

Als allerlaatst: Wanneer je je opgeeft via dit formulier, ga je ermee akkoord dat we je naam + telefoonnummer voor deze actie zullen delen met de vrijwillige coördinator van de actie waar jij aan gaat meehelpen. Deze coördinator heeft je naam en nummer nodig zodat hij of zij je kan bereiken op de avond zelf.

Wij hebben er super veel zin in!