Datum

14 dec 2020
Verlopen!

Tijd

17:30 - 21:00

Kerstafette – Cadeautjes uitdelen op het AZC

Kerst is altijd een tijd waarin familie, vrienden, warme contacten en gezellig centraal staan. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Elk jaar zet Netwerk Nieuw Rotterdam zich is om eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken om ook hen een fijne kerst te wensen. Het coronavirus en de maatregelen om dit virus tegen te gaan maakt het dit jaar lastiger om veel mensen te kunnen bereiken. We worden uitgedaagd om op creatieve manieren eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken. Dit jaar hebben we daarom geen kerstactie maar een heuse kerstaffette! Dit is niet één, maar meerdere kerstactiviteiten op meerdere dagen. Dus wil jij je met kerst inzetten? Check dan welke activiteit bij jou past.

Kerstcadeautjes uitdelen op het AZC

In de maand november hebben we veel geld bij elkaar kunnen verzamelen. Door middel van statiegeldacties, en donaties van vrijwilligers, hun vrienden en familie,  zijn we nu eindelijk zo ver: de cadeautjes mogen worden ingepakt en uitgedeeld op het AZC.

Kom je helpen met inpakken? Dit kan op donderdag van 12-18 uur op kantoor (Piekstraat 15G). Vervolgens gaan we de cadeautjes naar het AZC brengen en uitdelen aan de kinderen, onder het genot van een kopje chocomel en kerstmuziek.

Lijkt je het leuk om een keertje (of meerdere keren) te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk aan!