Kerstafette – Kerstmis Verrassingsbezoek Vluchtelingen

Kerst is altijd een tijd waarin familie, vrienden, warme contacten en gezellig centraal staan. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Elk jaar zet Netwerk Nieuw Rotterdam zich is om eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken om ook hen een fijne kerst te wensen. Het coronavirus en de maatregelen om dit virus tegen te gaan maakt het dit jaar lastiger om veel mensen te kunnen bereiken. We worden uitgedaagd om op creatieve manieren eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken. Dit jaar hebben we daarom geen kerstactie maar een heuse kerstaffette! Dit is niet één, maar meerdere kerstactiviteiten op meerdere dagen. Dus wil jij je met kerst inzetten? Check dan welke activiteit bij jou past.

Kerstverrassingsbezoek Vluchtelingen    

Vlak voor Kerst gaan we in duo’s op bezoek bij statushoudersgezinnen in Rotterdam. Ze weten dat er iemand komt en dat het leuk wordt, maar ze weten nog niet precies waarom. We nemen een kerststol, chocolademelk en een cadeau’tje mee en maken er een gezellig bezoekje van. Natuurlijk helpen we je met tips over gespreksonderwerpen als je dat misschien lastig vindt.

Lijkt je het leuk om een gezin een verrassend leuk bezoek te brengen dat ze zich nog lang zullen herinneren? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Datum

23 dec 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00