Datum

16 dec 2020
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Kerstafette – Kerststollen uitdelen aan ouderen

Kerst is altijd een tijd waarin familie, vrienden, warme contacten en gezellig centraal staan. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Elk jaar zet Netwerk Nieuw Rotterdam zich is om eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken om ook hen een fijne kerst te wensen. Het coronavirus en de maatregelen om dit virus tegen te gaan maakt het dit jaar lastiger om veel mensen te kunnen bereiken. We worden uitgedaagd om op creatieve manieren eenzame en kwetsbare Rotterdammers te bereiken. Dit jaar hebben we daarom geen kerstactie maar een heuse kerstaffette! Dit is niet één, maar meerdere kerstactiviteiten op meerdere dagen. Dus wil jij je met kerst inzetten? Check dan welke activiteit bij jou past.

Kerststollen uitdelen aan ouderen

De dagbesteding van een aantal thuiswonende ouderen gaat op dit moment niet door. De hoofdreden is dat de ouderen zelf de deur niet uit durven i.v.m. de Coronacrisis. Samen met de organisatie die deze dagbesteding normaal gesproken organiseert, willen we deze ouderen graag een hart onder de riem steken. Dit willen we doen door bij hen aan de deur langs te gaan, hen een kerststol aan te bieden en een praatje te maken.

Kom je helpen met uitdelen? Dit kan op woensdag van 13:30-17 uur. We starten bij deze samenwerkingspartner op de Putsebocht. Daar krijg je een aantal adressen toegewezen, en na het ronddelen sluiten we deze actie gezamenlijk met een kopje chocomel.

Lijkt je het leuk om een keertje (of meerdere keren) te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk aan!