Training – VUURMAKERS IDENTITYCRAFT

Onder leiding van Richard van Identitycraft gaan we verder bouwen aan het thema YOU CAN DO IT Peter heeft jullie tijdens de Doing Good meeting van 8 september al warm gemaakt, nu gaan we praktische aan de slag!

Op een prachtige plek bij de Kralingse Plas gaan we aan de slag met vuur, passie en karakter. In de workshop ‘Vuurmeester’ ga je zelf vuur maken maar dan zonder aansteker of lucifers. Dat vraagt om inzet, doorzetten en samenwerken. Uiteindelijk eindigen we allemaal met een vuur en sluiten we rond een kampvuur af met marshmallows, maar ook met allemaal nieuwe vaardigheden, een mooie ontmoeting en dingen waar je echt wat mee kunt om je verder te ontwikkelen als persoon..

Identitycraft doet aan no-nonsense identiteitstraining. We helpen je om inzichr te krijgen in wie je bent en wat je wilt. Waar je passie ligt en wanneer jij echt op je best bent. Aan de slag met de kern van wie je bent helpt je bij al het andere gedoe dat in je leven speelt. Dat doen we zonder blabla, dat doen we vaak buiten en dat doen we door actief bezig te gaan met skills & vaardigheden. 

Are you ready for a challenge?

Datum

15 sep 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30