Door jongeren te activeren om vrijwilligerswerk te doen helpen wij eenzame Rotterdammers. Maar dat niet alleen! Door vrijwilligerswerk te faciliteren dragen wij ook bij aan de ontwikkeling van jongeren!  Zij positioneren zich beter op de arbeidsmarkt, doen werkervaring op, bouwen aan hun CV en ontwikkelen sociale vaardigheden. Kortom, zij ontwikkelen zich tot interessante personeelsleden voor de toekomst! 

Het landelijke gemiddelde van jongeren tussen de 15 en 25 jaar die vrijwilligerswerk doen ligt op 51%. In Rotterdam ligt dit gemiddelde in vergelijking zeer laag. Maar 23% van de Rotterdamse jongeren tot 27 jaar doet vrijwilligerswerk. In Rotterdam doet 25% van de jongeren vrijwilligerswerk, dit ligt ver onder het landelijk gemiddelde van 51%. Een gemiste kans voor een stad met de meest laagopgeleide en werkloze jongeren.

Kortom: Het adopteren van vrijwilligers is een mooie investering in de stad! Wij geven u de mogelijkheid om vrijwilligers symbolisch te adopteren. Zo kunt u impact maken op Rotterdam.

Adopteert u vrijwilligers? Dan ontvangt u een Adoptie Certificaat als bewijs van uw sociale impact. Zo kunt u een mooi voorbeeld zijn voor andere partijen in de stad. Doet u mee? Dan maken we Rotterdam samen nóg mooier! 

Wat zijn de mogelijkheden?

01

Adoptie

van 1 vrijwilliger

€1.000,-

Een jongere die zich wekelijks voor één jaar lang inzet als vrijwilliger kost €1.000,-
Inclusief georganiseerde activiteiten

05

Adopties

van 5 vrijwilligers

€ 5.000,-

5 jongeren die zich wekelijks voor één jaar lang inzetten als vrijwilliger kost € 5.000,-
Inclusief georganiseerde activiteiten

10

Adoptie

van 10 vrijwilligers

€10.000,-

10 jongeren die zich wekelijks voor één jaar lang inzetten als vrijwilliger kost € 10.000,-
Inclusief georganiseerde activiteiten

Onderstaande personen hebben al geïnvesteerd in jongeren vrijwilligers. Doe je ook mee? Meld je aan via onderstaand formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Dit is jouw kans! Vul onderstaand formulier in en adopteer direct een Vrijwilliger! Heb je nog vragen? Of wil je eerst graag een kopje koffie drinken? Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar: Pauline@netwerknieuwrotterdam.nl of bel Pauline Calmez op dit nummer: 06-83775487. Tot snel!

Adopteer De Vrijwilliger

Wil jij vrijwilligers adopteren? Vul dan onderstaande gegevens in.