Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Help bij het oplossen van eenzaamheid!

Eenzaamheid is niet alleen een sociaal probleem maar een maatschappelijk probleem die ook economische gevolgen heeft. Uit onderzoek blijkt dat 49% van de Rotterdammers tussen de 19 en 64 jaar zich eenzaam voelt. Van de 65+ers voelt maar liefst 56% zich eenzaam. Om eenzaamheid op te lossen is betrokkenheid van de hele samenleving nodig. Wilt u als bedrijf bijdragen aan onze missie? Dat kan! Wij bieden diverse programma’s aan. 

Samen kunnen we eenzaamheid bestrijden!

Teamdag

uitje voor het hele team

Vanaf €2.000,-

Een leuke teamdag waarin je samen iets goeds gaat doen voor een ander! Wij organiseren de activiteit voor jou en je team en houden graag rekening met jullie interesses en wensen!​

Trainingen

met bewijs van deelname

Vanaf €1000,-

Een inspirerende en interactieve training over het onderwerp eenzaamheid. Want eenzaamheid vindt ook op de werkvloer plaats! Na afloop ontvangst van bewijs van deelname.

Adopteer

de Vrijwilliger

€1.000,- per adoptie

Adopteer symbolisch een vrijwilliger en ontvang een certificaat als bewijs van uw Sociale Impact! Meer weten? Klik dan hier.

Adopeer de vrijwilliger

Vul het onderstaande formulier in als u interesse heeft in een van onze programma’s of een kopje koffie.  Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een nadere kennismaking.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons bellen of een bericht sturen via het contactformulier op de website.

Wanneer je dit formulier invult ga je er automatisch mee akkoord dat Netwerk Nieuw Rotterdam je gegevens verwerkt én ga je akkoord met de onderstaande gedragscode en houdt je je hieraan.