Wij zijn

Leuk dat je ons gevonden hebt!

Netwerk Nieuw Rotterdam is in februari 2017 opgericht en sinds september 2017 actief. Ons doel is om eenzame en kwetsbare Rotterdammers hulp en netwerk te bieden door jongeren te inspireren en activeren om zich vrijwillig  voor hen in te zetten. Jongeren ontdekken dat goed doen voor een ander heel leuk en tegelijkertijd vanzelfsprekend is.

Om ons doel te bereiken organiseren we allerlei hulpactiviteiten. Zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten. Voorbeelden van deze groepsactiviteiten zijn: Dansen met ouderen, spelletjesmiddagen in het AZC of koken voor daklozen. Voorbeelden van onze individuele activiteiten zijn: Maatjesprojecten, huiswerkbegeleiding of praktische klusjes. 

Samen vormen we een netwerk waar jongeren elkaar ontmoeten en inspireren om zich op een unieke manier in te zetten voor de stad met de waardevolle talenten die zij hebben. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken.

Ook jij bent van harte welkom om bij te dragen. We hopen je snel te ontmoeten!

 

Wil jij een uitdagende baan waarmee je van betekenis kan zijn voor Rotterdam? Dan is dit een mooie kans voor jou! Momenteel hebben wij 2 vacatures openstaan voor de functies: Programma Coördinator en Jongerenbegeleider. Check de vacaturen en solliciteer direct! Wie weet word jij wel onze nieuwe collega.

Solliciteren kan tot 18 september. Op 23 september worden de sollicitatie gesprekken gevoerd. 

profiel-fotos-pauline

Pauline Calmez- Budding

Oprichter en Directeur
profiel-fotos-Ieke

Ieke Anker-Van der Wel

Projectcoördinator YourCube
profiel-fotos-Adam

Adam Belaïdi

Jongerenwerker
nnr-piet-boekhoud

Piet Boekhoud

Voorzitter
nnr-henri-slob

Henri Slob

Penningmeester
nnr-stan-boer

Stan Boer

Secretaris
nnr-mijke-star

Mijke Star

Algemeen bestuurslid