Partnerschap met havenbedrijf Vopak

Datum

Wij zijn heel trots op ons nieuwste partnerschap. Samen met havenbedrijf Vopak gaan we investeren in de Rotterdamse jongeren. Zij zijn de toekomst van onze stad.

Koninklijke Vopak N.V. is een wereldwijd opererende tankterminal operator gespecialiseerd in opslag en overslag . Het is één van de meest toonaangevende bedrijven van onze stad. Vopak laat zien hoe ondernemen en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

De komende 3 jaar trekken we samen op in het bouwen aan de missie: Een stad waar mensen in harmonie samenleven, jongeren zich gezond ontwikkelen én een positieve bijdrage leveren. Wij doen dat door jongeren een belangrijke basis mee te geven om straks succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Zo hebben we in de afgelopen 6 jaar meer dan 3.000 jongeren geactiveerd en met hen meer dan 2.000 kwetsbare stadsgenoten geholpen. Dit zijn de jongeren die in de toekomst verder zullen bouwen aan Rotterdam, als medewerker van één van de vele bedrijven die zitten te springen om goed personeel.

Netwerk Nieuw Rotterdam zal in de aankomende jaren nóg meer jongeren en kwetsbare Rotterdams bereiken en daar kan uw bedrijf onderdeel van zijn. Interesse? Neem gerust contact met ons op via info@netwerknieuwrotterdam.nl

Meer
nieuwsberichten