Voor bedrijven

Eenzaamheid is niet alleen een sociaal probleem maar een maatschappelijk probleem die ook economische gevolgen heeft. Uit onderzoek blijkt dat 49% van de Rotterdammers tussen de 19 en 64 jaar zich eenzaam voelt. Van de 65+ers voelt maar liefst 56% zich eenzaam. Om eenzaamheid op te lossen is betrokkenheid van de hele samenleving nodig. Wilt u als bedrijf samenwerken aan deze missie? Dat kan! Wij bieden diverse programma’s aan. Ook lijkt het ons heel leuk om een kop koffie te drinken om u beter te leren kennen.

Mogelijkheden voor bedrijven

Opbrengsten gaan volledig naar Netwerk Nieuw Rotterdam

Word een 'Gevert'!

Word een Gouden, Gulle of Goede Gevert! In de afgelopen 3 jaar hebben we ontzettend mooie resultaten bereikt. Maar, we willen verder. Zo blijkt uit onderzoeken dat sinds de corona pandemie zowel jongeren als ouderen eenzamer zijn geworden, er meer jongeren zijn vastgelopen én het belang van een positieve jongerenclub nog groter is. Help jij ons mee? 

Bekijk alle informatie in de brochure. 

Geef direct:

Geef een gift

Wilt uw bedrijf ons werk mogelijk maken door ons te ondersteunen met een gift? Dat zou fantastisch zijn! 
Samen maken we Rotterdam nóg mooier. Doneren kan heel gemakkelijk via deze button:

Vanwege onze ANBI status heeft het geven van giften fiscale voordelen. Vraag uw financieel adviseur wat dit voor u betekent.

Boek Pauline als spreker

Het verhaal van Pauline, de oprichter van Netwerk Nieuw Rotterdam is een inspirerend verhaal waaruit haar doorzettingsvermogen, ondernemende skills en visie voor Rotterdam blijken. Een aanrader voor een inspiratiesessie bij uw bedrijf of bij het evenement wat u organiseert. 

Teamdag

Toe aan een toffe teamdag waar je een goed gevoel aan overhoudt? Deze komen wij graag geheel op maat verzorgen. De dag begint met een presentatie en aansluitend gaan jullie lekker de handen laten wapperen! Interesse? Neem contact met ons op!

Onze zakelijke partners

Neem contact op

Laat uw gegevens achter

Doneren

Met jouw donatie kunnen we nog meer Rotterdammers helpen!