Voor fondsen

Eenzaamheid is niet alleen een sociaal probleem maar een maatschappelijk probleem die ook economische gevolgen heeft. Uit onderzoek blijkt dat 49% van de Rotterdammers tussen de 19 en 64 jaar zich eenzaam voelt. Van de 65+ers voelt maar liefst 56% zich eenzaam. Om eenzaamheid op te lossen is betrokkenheid van de hele samenleving nodig. Wilt u als bedrijf samenwerken aan deze missie? Dat kan! Wij bieden diverse programma’s aan. Ook lijkt het ons heel leuk om een kop koffie te drinken om u beter te leren kennen.

Ieder jaar weer is het voor ons een uitdaging om onze projecten te financieren. Daarom zijn wij altijd op zoek naar fondsen die ons werk willen ondersteunen. Dit zij eenmalig of voor een langere periode. 

Bent u geïnteresseerd in ons project? Wilt u hier meer informatie over of zou u graag een kop koffie drinken? Neem gerust contact met ons op! 

Foto 21-12-18 20 45 36

Onze financiële partners

Rotary
Het Gala Rotteradm
Gemeente Rotterdam
Fundatie Van den Santheuvel-Sobbe
Sint Laurensfonds
Oranje fonds
VSB Fonds
KNR
Snickers-de Bruijn Stichting
Rabobank
Solidarodam

Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerennetwerk die investeert in de ontwikkeling van de Rotterdamse jeugd én samen met hen eenzame en kwetsbare Rotterdammers helpt.

Neem contact op

Laat uw gegevens achter