Investeer in jezelf en doe iets goeds voor een ander

YourCube is het programma om jou te laten ontdekken wat jij leuk vindt en waar je goed in bent zodat je jezelf verder kan ontwikkelen en tegelijkertijd iets goeds kan doen voor de samenleving. 

 

Je talenten ontdekken, jezelf ontwikkelen en iets goeds doen!

Misschien herken je het wel; op de middelbare school moet je al vroeg keuzes maken die van invloed zijn op jou latere baan. Je vakkenpakket, daarna je studie, vervolgens je minor, je stage etc. Maar wat als je niet weet wat bij jou past? Dat kan behoorlijk lastig zijn. Of misschien heb je een tussenjaar, veel vrije tijd of een andere reden waarom je nu thuis zit en weet je niet goed wáár en hóe je nu weer aan de slag kan. 

Met al die vragen ben je hier aan het juiste adres! Samen met jou gaan we aan de slag om te ontdekken wat je wel of juist niet leuk vindt door je te verbinden aan maatschappelijk verantwoorde organisaties. Koken voor de nachtopvang, of helpen in de moestuin, meelopen met de politie, of je inzetten voor kinderen in jouw buurt.. en al die tijd zijn wij er voor jou om je te coachen en te begeleiden. 

Wanneer je 80 uur hebt geïnvesteerd in jezelf én in de ander, krijg je een Europass. Dit is een officieel certificaat om je CV te versterken.

YourCube is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMW.

Enthousiast? Schrijf je hieronder in!

 

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de Maatschappelijke Diensttijd bij Netwerk Nieuw Rotterdam. Na het invullen van het formulier zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een nadere kennismaking.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons bellen of een bericht sturen via het contactformulier op de website.

  • Bijvoorbeeld: Je wilt ontdekken welke studie je wilt kiezen, je wilt een specifieke vaardigheid ontwikkelen etc.