Ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Netwerk Nieuw Rotterdam krijgt support van allerlei verschillende mensen in de stad. Dit zijn onze trotse ambassadeurs!

Jongeren ambassadeurs

Zakelijke ambassadeurs

Jaimy Verkroost

Influencer @WorldofJaim

"Ik leef vanuit liefde, voor mijzelf en vooral voor anderen. Mede via Netwerk Nieuw Rotterdam kan ik dit uitspreken. via mijn Instagram profiel @Worldofjaim probeer ik iedereen te prikkelen de beste versie van zichzelf te worden. Zowel van buiten als van binnenin."

Annelieke Joosten

Actrice en auteur

"Ik ben ambassadeur van Netwerk Nieuw Rotterdam, omdat ik zelf heb ondervonden dat verbondenheid met anderen het mooiste wapen is tegen eenzaamheid."

Brahim Lakhal

Influencer en sociaal ondernemer

"Liefde en positiviteit. Om vrienden te maken heb je liefde nodig, om je te ontwikkelen heb je positiviteit nodig. Om iets voor een ander te doen heb je zowel liefde als positiviteit nodig." Daarom ben ik ambassadeur.

_DSC1470 (1)

Joël da Veiga

Mister Acceptance

"Mijn missie is om mensen te herinneren aan dat ze geliefd zijn, dat sluit mooi aan bij de missie van Netwerk Nieuw Rotterdam om bijvoorbeeld eenzaamheid tegen te gaan."

Khaddouj Aboutaleb

Echtgenote burgermeester Aboutaleb

"Ik draag het werk van Netwerk Nieuw Rotterdam een warm hart toe. Het is belangrijk dat onze jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen en hun betrokkenheid tonen. Zo kunnen we ons samen inzetten tegen eenzaamheid."

Archell Thompson

Storyteller en kunstenaar

Ik ben ambassadeur van Netwerk Nieuw Rotterdam omdat ze werelden verbinden die normaal nooit in contact met elkaar zouden komen.

Herman Vaanholt

Ondernemer

"Het is zeer indrukwekkend én inspirerend wat Pauline en haar team van medewerkers en talloze vrijwilligers laten zien."

Ronald van Raaij

Rabobank Rotterdam

Iedereen kan zijn talenten ontdekken en benutten. Uit zichtzelf, met een duwtje of door vertrouwen. Wat ik super vind is dat Netwerk Nieuw Rotterdam jongeren onderdeel laat zijn van een community waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Door kennis, netwerk en door waardevolle activiteiten. Daarom ben ik ambassadeur van deze beweging!

Jannelieke Aalstein

Jannelieke Aalstein

Toezichthouder | Aanjager | Moderator

“Niks zo belangrijk in het leven als “ergens bij horen”, je thuis voelen, een steuntje in je rug vinden. Ik vind het geweldig dat Netwerk Nieuw Rotterdam zo’n plek is, waar jonge Rotterdammers zichzelf kunnen zijn, nieuwe vrienden maken en andere mensen ontmoeten, zich kunnen ontwikkelen én iets terug doen voor anderen in onze stad. Pauline en haar team hebben iets heel moois en belangrijks gecreëerd!”

Sayida Goedhoop

De Verre Bergen

"Ik kijk er naar uit om als ambassadeur bij te mogen dragen aan de doelstelling van Netwerk Nieuw Rotterdam: Ik vind het fantastisch dat er zo'n gedreven organisatie is die vanuit jongeren de verbinding opzoekt met de stad en op een actieve manier eenzaamheid tegengaat. Ik hoop met mijn netwerk die verbindingen met de stad nog verder te vergroten en versterken."

Yvette Huijsmans

MKB Rijnmond

"Het verbinden van mensen, van bedrijven, van Rotterdammers. Het samen sterk gevoel, dat is waar wij bij MKB Rotterdam Rijnmond voor staan en dat is exact wat er ook gebeurd bij Netwerk Nieuw Rotterdam. Daarom ben ik trots om ambassadeur te zijn van dit mooie netwerk!"

Ron Kooren

Albeda College

"Netwerken zijn van immens belang in het leven van mensen en bieden kansen. Het Netwerk Nieuw Rotterdam vervult daarin een voorbeeldfunctie."

Ali Bouchrit

Ali Bouchrit

Managing director | Commissaris | Investeerder

Ik draag graag bij aan de missie van Netwerk Nieuw Rotterdam omdat zij op een zeer verbindende en inspirerende wijze de samenleving dichter bij elkaar brengen via de jongeren in onze stad. Dat dit hard nodig is blijkt wel uitde behaalde successen in hun relatief korte bestaan.

Marieke Sprietsma

Marieke Sprietsma

Partner VOOR B.V.

"Complimenten voor het prachtige werk van Netwerk Nieuw Rotterdam! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie prijs in de VOORbeeld-verkiezing 2022. Jullie laten zien hoe jongeren  iets kunnen betekenen voor elkaar en voor andere groepen Rotterdammers. Ik ben er trots op jullie ambassadeur te zijn!"