GLOW UP – Uitreiking certificaten

Datum

Half september start er de nieuwe ronde van ons project GlowUp! Dit is echt iets voor jongeren die een half jaar lang in zichzelf en in Rotterdam willen investeren. 
 
Het hart van GlowUP! is de wekelijkse bijeenkomst met de groep op een vaste dag. De groep bestaat uit maximaal 15 jongeren en volgt een trainingsprogramma gericht op persoonlijke groei en  omgaan met uitdagingen in je leven. Maar het is ook een heel praktisch programma met thema’s als beter plannen en leren reanimeren. Naast de wekelijkse meetings met de groep gaan GlowUp’pers zelf ook flink aan de slag als vrijwilliger in Rotterdam. Dat kan echt van alles zijn: er zijn tientallen gastorganisaties waar deelnemers talenten kunnen inzetten en ontwikkelen. En natuurlijk zijn deelnemers ook welkom bij alle activiteiten van Netwerk Nieuw Rotterdam. Voor elke deelnemers zoeken we een passende plek.
 
GlowUp! is echt een investering in de toekomst. We verwachten daarom wel dat deelnemers 20 uur per week beschikbaar bent voor de groepsdagen en het vrijwilligerswerk. De minimum leeftijd is 18 jaar zijn. Na het half jaar krijgen GlowUp’pers een Europass, waarop de soft skills staan beschreven die ontwikkeld zijn.
 
 

 

Meer
nieuwsberichten