Voor organisaties

Netwerk Nieuw Rotterdam heeft als doel om een netwerk te vormen voor jongeren waar ze vrienden kunnen maken en bij kunnen horen. Wij inspireren en activeren hen om samen eenzame en kwetsbare Rotterdammers te helpen. Om dit doel te bereiken werken we graag samen met andere partijen in de stad.
Wilt u meer weten of samenwerken? Dat kan! Hier vindt u meer informatie. Neem gerust contact met ons op. We drinken graag een kopje koffie!

Voor fondsen

Netwerk Nieuw Rotterdam biedt oplossingen voor thema's als eenzaamheid, vergrijzing in het vrijwilligerssegment en polarisatie. Wilt u ons ondersteunen?

Ga naar fondsen

Voor bedrijven

Wij werken graag samen met bedrijven. Maatschappelijke problemen hebben namelijk ook economische gevolgen en vragen een bijdrage van de hele stad. Doet u ook mee?

Ga naar bedrijven

Voor maatschappelijk organisaties

Kent u Rotterdammers die wij kunnen helpen? Kunnen wij groepsactiviteiten voor uw cliënten organiseren bij u op locatie? Heeft u ander idee voor een samenwerking?

Ga naar maatschappelijke organisaties

Voor scholen

Wij bieden leuke en leerzame programma’s, gastlessen en workshops aan voor scholen. Deze programma's passen goed binnen vakken als Burgerschap, Maatschappijleer of bijvoorbeeld projectdagen.

Ga naar scholen