Intensieve samenwerking met stichting Mano

Datum

Netwerk Nieuw Rotterdam en stichting Mano gaan nog intensiever samenwerken. Vrijwilligers van Netwerk Nieuw Rotterdam zijn al actief in noodopvanglocaties waar Mano dagactiviteiten organiseert voor nieuwkomers. Samen willen we gaan kijken wat er nog meer mogelijk is.

Jongeren van Netwerk Nieuw Rotterdam kunnen zich nog vaker gaan inzetten bij de activiteiten van Mano. Ook kunnen deelnemers van Mano als vrijwilliger een bijdrage gaan leveren bij activiteiten van Netwerk Nieuw Rotterdam. Daarnaast willen we kennis delen met elkaar, werkbezoeken organiseren van de jongeren aan Stichting Mano en werken aan projecten die we gezamenlijk kunnen opzetten.

Mano

Stichting Mano helpt Rotterdammers die dat moeilijk vinden, om actiever mee te doen aan de maatschappij. Daarbij hebben zij de volgende droom/missie : alle Rotterdammers hebben dezelfde kansen om zich optimaal te ontwikkelen en een positieve bijdrage te leveren aan de stad. Rotterdammers zetten zich gezamenlijk in voor elkaar en voor de stad. Deze droom sluit goed aan bij onze eigen missie.

Meer
nieuwsberichten