Netwerk Nieuw Rotterdam wint VOORbeeld verkiezing

Datum

Het Clubhuis voor jongeren van Netwerk Nieuw Rotterdam gaat er komen! Netwerk Nieuw Rotterdam heeft het hoogste bedrag binnengehaald bij de VOORbeeld verkiezing: te weten € 65.000 waarmee we ons toegezegde clubhuis kunnen inrichten en voorzien van een toffe programmering met inspirerende activiteiten voor jongeren in Rotterdam.

Het was een hele weg om deze prijs binnen te slepen. Het begon allemaal met het indienen van een plan en de openbare stemronde in juni. We organiseerden stemcafés met jongeren en gingen twee weken lang de straat op om stemmen te werven. Het resultaat mocht er zijn: van alle ruim 70 organisaties hadden wij de meeste stemmen binnengehaald en eindigden dus op nummer 1.

Maar daarmee waren we er nog niet. Een jury koos uit de top 15 van de organisaties met de meeste stemmen uiteindelijk zes organisaties die doorgingen naar de finale in oktober. En op die finale moesten we een pitch houden van 7 minuten om de jury nogmaals te overtuigen. Het was een bloedstollende avond met serieuze concurrentie van andere organisaties die op hun manier ook bijdragen aan een gezonde samenleving, want dat was het thema van de verkiezing dit jaar.

De ontlading was groot toen de jury bekend maakte welk bedrag we mee konden nemen naar Rotterdam. En dus gingen we apetrots op de foto met de jury. Binnenkort meer over het clubhuis dat er echt gaat komen!

Meer
nieuwsberichten