Vrijwilligert

Vrijwilligers is het programma waar je voor kiest als je zegt:

Het Vrijwilligert programma is gericht op wat jij als vrijwilliger leuk vindt om te doen en waar je je voor in wilt zetten. Ben je bijvoorbeeld sportief aangelegd en wil je je op die manier inzetten of ben je misschien heel creatief en zou je dat graag willen gebruiken om te verbinden met eenzame en kwetsbare Rotterdammers? Dan kijken we samen hoe we dat kunnen organiseren!

Ook kijken we samen wat er in je agenda past. Je bent vrij om zo vaak en veel vrijwilligerswerk te doen als je zelf wilt. Het kan variëren van één keer in het jaar mee doen met een activiteit tot wekelijks je meerdere keren inzetten. Ook kunnen er periodes zijn dat je meer tijd hebt en periodes waarin je te druk bent. Niks moet, alles mag. Jij mag het zeggen!

Je kunt meedoen aan groepsactiviteiten en individuele activiteiten. Groepsactiviteiten zijn bijvoorbeeld voetballen met vluchtelingen, disco dansen met ouderen, koken voor daklozen of spelletjesmiddagen met kinderen op het AZC. Ook kun je lekker je handen laten wapperen door te helpen met praktische klussen bij mensen in en om het huis.  Voorbeelden van individuele activiteiten zijn: Een maatje zijn voor een eenzame oudere, huiswerkbegeleiding geven aan een kind, sporten met iemand met een beperking of iemand helpen bij het doen van de boodschappen.

Check de activiteitenkalender voor al onze groepsactiviteiten en meld je aan door een ticket te boeken! Wil je graag een individuele activiteit doen? Laat het ons weten. We drinken graag een ‘bakkie koffie’ met je en ontdekken zo samen welke Rotterdammer jij kan helpen.

Netwerk Nieuw Rotterdam

Netwerk Nieuw Rotterdam

Coming up bij Vrijwilligert

Geen evenementen gevonden!