Netwerk Nieuw Rotterdam haalt meeste stemmen binnen bij VOORBEELD verkiezing

Datum

Zo fijn, Netwerk Nieuw Rotterdam heeft de meeste stemmen verzameld bij de VOORbeeld verkiezing. Nu is het wachten op de finale in oktober. De jury zal dan winnaar bekend maken.

Ons gedroomde Clubhuis voor jongeren in Rotterdam is met het behalen van de meeste stemmen, natuurlijk wel iets dichterbij gekomen. Het wordt een inspirerende plek om andere jongeren te ontmoeten, je verhaal kwijt te kunnen en bijeenkomsten bij te wonen.

UPDATE 15 JUNI: Gisteravond was het feest. Na 14 dagen stemmen verzamelen, zagen we in de laatste uurtjes voor middernacht dat we niet meer ingehaald konden worden. De campagne heeft gewerkt, de overwinning smaakte zoet. Iedereen die op ons gestemd heeft: BEDANKT!

UPDATE 14 JUNI: Vandaag de finaledag van de VOORbeeldverkiezing. Tot vannacht 12 uur kun je stemmen via bovenstaande link. We staan de hele dag al op nummer 1, maar elke stem is nodig om daar te blijven staan. Geef jij ons de laatste boost?

UPDATE 13 JUNI: De één na laatste dag van de verkiezing. Het wordt nog heel spannend, want we staan steeds op plek 1 of 2.

UPDATE 10 JUNI: Nog een paar dagen te gaan. We zijn donderdag verder uitgelopen op de concurrentie. Maar we hebben je nodig, ook komend weekend. Dus blijf mensen vragen te stemmen op Netwerk Nieuw Rotterdam. O ja… het Stemcafé was gisteravond weer supergezellig. Het thema was deze avond Just Dance. We gingen lekker los met elkaar. Kom je ook nog een keer naar het Stemcafe. De laatste avonden zijn maandag en dinsdag. Opgeven doe je hier.

UPDATE 9 JUNI: Het is elke avond een feestje in ons stemcafé. We werven stemmen, eten met elkaar en doen elke avond iets gezelligs. Gisteravond haalde onze nieuwste collega Souhailla heel veel stemmen binnen met haar team tijdens de Bingo-avond.

UPDATE 8 JUNI: Het is zo spannend. We staan op nummer 1, maar de nummer 2 zit vlak achter ons. Zoveel mensen reageren intussen enthousiast op de actie. Ze gunnen de Rotterdamse jongeren dat mooie Clubhuis. Help jij mee mensen enthousiast te maken? Stuur de link zoveel mogelijk door. Het stemcafé van dinsdagavond was trouwens weer een feestje. Het thema was ‘karaoke.’

UPDATE 7 JUNI: Het gaat super met onze wervingscampagne. We staan nog steeds bovenaan deze dinsdagochtend. En gaan vandaag over de 6000 stemmen heen. Deze week is het Stemcafé op dinsdag, woensdag en donderdag open vanaf 17 uur. Op dinsdag is het thema: spelletjesavond, op woensdag bingo en op donderdag ‘just dance’. Hoe leuk het café eruitziet? Bekijk deze Insta reel:

UPDATE 3 JUNI: We staan sinds donderdagmiddag bovenaan. Inmiddels met meer dan 5000 punten. Dank jullie wel allemaal voor het stemmen. Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Help jij ons mee naar de eindstreep op 14 juni? Deel de stemlink gerust met iedereen die je het komend weekend spreekt. Zoals collega Okke donderdag in het park (zie foto) Alvast bedankt allemaal voor jullie stem. Op naar ons gedroomde Clubhuis! Fijn Pinksterweekend!

UPDATE 2 JUNI: Het gaat super met onze campagne. We staan tweede deze ochtend en de afstand tot nummer 1 wordt steeds kleiner. Maar we hebben echt elke stem nodig! Dus stem op ons via Facebook en LinkedIn en deel dit zoveel mogelijk met iedereen in je omgeving.

Zo leuk! Woensdagavond hadden we ons eerste Stemcafé. Het thema was ‘karaoke’ met team Valse Noten. Deelnemers gingen helemaal los. Ze hebben met elkaar 740 stemberichten verzonden. Echt top!

Kom je ook een avondje gezellig mee eten en nog meer stemmen binnenhalen? Geef je snel op via de activiteitenkalender op deze site. De stemcafés zijn er vanaf 17 uur op de volgende dagen:

  • Dinsdag 7 juni. Thema: spelletjesavond
  • Woensdag 8 juni.  Thema: bingo
  • Donderdag 9 juni: thema: Just Dance
  • Maandag 13 juni: thema: Quiz Night
  • Dinsdag 14 juni: vanaf 20 uur: Finale. Thema: S(tem)-party

UPDATE 1 JUNI: De stembussen zijn open. En dat gaat meteen lekker. We staan na een half uurtje al in de TOP3. Maar om hier te blijven, hebben we echt jouw hulp nodig. Dus deel dit ook met je familie, kennissen, vrienden en collega’s.

Stem op ons en laat zoveel mogelijk mensen in je omgeven ook stemmen. Dat kan met een Facebook en Linkedin account. Je kunt per account 10 punten geven. Krijgen wij jou stem? Alvast bedankt!

Meer
nieuwsberichten