De zomer bij Netwerk Nieuw Rotterdam is AAN

Datum

De hele zomer lang organiseert Netwerk Nieuw Rotterdam mooie activiteiten. Hulpacties, ontspannende activiteiten en leerzame bijeenkomsten. Netwerk Nieuw Rotterdam bruist.

In juni deden zo’n 80 jongeren mee aan het Summer Do Good Event. Na goed verzorgd eten door de ondernemers uit de Markthal, gingen de deelnemers in groepjes de stad in om mensen een mooie zomer te wensen. We deelden bloemen uit, bezochten een opvanglocatie van het Leger des Heils, deden spelletjes op woongroepen voor mensen met een beperking, knapten tuintjes op en bezochten ouderen.

In juli gingen we met een grote groep het Kralingse bos in voor Fun Forest, een sportief evenement met veel lol. Bij dat Kralingsebos zijn we vaker te zien, want ook met ons Clubbussie komen we daar nogal eens: voor een chillsessie in juli en in augustus voor de Zomerwandeling XL, een wandeltocht waarbij jongeren twee-aan-twee een ronde lopen en quiz- en ontmoetingsvragen bespreken. Met daarna een zomerse bbq.

In augustus trok onze straatgraffity actie met Pepchalk op het Marktplein bij de Grote Markt veel bekijks. Veel mensen haakten spontaan aan toen we ons maandthema op het plein vastlegden: You Can Do It!

We sluiten de zomer af met de Grote ZomerBBQ op 18 augustus. Daar moet je bij zijn, want hier vinden mooie ontmoetingen plaats en maken we iedereen weer warm voor het komend seizoen. Meer zien? Volg ons op Instagram: netwerknieuwrotterdam

Wil je je aanmelden voor een van onze vele activiteiten. Check dan snel de kalender.

Meer
nieuwsberichten