Locatie

Slingeplein 13
Slingeplein 13

Datum

23 apr 2024

Tijd

19:00 - 22:00

Experience café ‘Anti onrecht’

Deze avond gaan we het hebben over rechtvaardig zijn door op te komen tegen onrecht. Bijvoorbeeld door op te komen tegen iemand die pest. Deze avond is Brian Silos te gast als ervaringsdeskundige. Hij is oprichter van stichting Antipesto. Dit is een organisatie die bijdraagt aan de ontwikkelen van positief gedrag onder jongeren en jong volwassenen.

We kunnen niet altijd de omstandigheden beheersen waarin we belanden of misschien de lelijke reacties van andere op jou of mensen om je heen. Wat je wel kan beheersen is jouw reactie hierop. Vanavond gaan we aan de hand van het verhaal van Brian in gesprek over hoe je met zulke uitdagingen om kan gaan en hoe je dit op een positieve en verbindende manier kunt doen. Als een ander jou namelijk niet op waarde weet te schatten, is het belangrijk om te weten dat dit misschien niets over jou zegt, maar over het beeld van de ander.

Ben jij benieuwd naar dit onderwerp en wil je hier tijdens een relaxt huiskamergesprek eens over doorpraten? Meld je dan!

 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Experience café opkomen tegen onrecht
Available Tickets: 97
Het "Experience café opkomen tegen onrecht" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.